بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

تمایل بولیوی به استفاده از تکنولوژی پهپادی ایران

تمایل بولیوی به استفاده از تکنولوژی پهپادی ایران وزیر دفاع بولیوی اعلام کرد کشورش به دستیابی به تکنولوژی پهپادی ایران برای حفاظت از مرز‌ها و مقابله با قاچاق مواد مخدر علاقمند است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، ادموندو نوبیو، وزیر دفاع بولیوی یک روز پس از درخواست آرژانتین برای دریافت اطلاعات درباره توافق اخیر جمهوری اسلامی ایران و بولیوی، گفت: «بولیوی به دستیابی به تکنولوژی پهپادی ایران برای حفاظت از مرز‌ها و مقابله با قاچاق مواد مخدر علاقمند است.»

 

به گزارش آسوشیتدپرس، وی نگرانی‌ها درباره این توافق را رد کرد و آن‌ها را «بزرگنمایی» خواند. وی بدون نام بردن از شخصی گفت: «این نگرانی‌ها از طرف قانونگذار آرژانتینی می‌آید که می‌دانم ریشه اسرائیلی دارد».

 

وزارت خارجه آرژانتین یادداشتی به سفارت بولیوی در بوینس‌آیرس ارسال کرده و خواستار دریافت اطلاعات درباره توافقی شده که در جریان سفر اخیر نوبیو به تهران امضا شد.

 

قانونگذاران اپوزیسیون دولت بولیوی نیز خواستار دریافت اطلاعات درباره توافقی شده‌اند که خبر آن را از رسانه‌ها شنیده‌اند. این گزارش‌ها حاکی از آن است که در جریان سفر ۲۰ ژوییه وزیر دفاع بولیوی به تهران و دیدار با همتای خود محمدرضا آشتیانی، یادداشت تفاهمی در زمینه مسائل امنیتی و دفاعی امضا شده است.

 

اما نوبیو این نگرانی‌ها را «بازی سیاسی» و «مبالغه‌گری» عنوان کرد و آن را در راستای انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو در آرژانتین توصیف کرد. وی گفت: «راست‌گرا‌ها می‌کوشند از این موضوع برای اهداف سیاسی استفاده کنند».

 

وزیر دفاع بولیوی همچنین گزارش رسانه‌ها را که می‌گویند بین دو طرف یادداشت تفاهم امضا شده را تکذیب و اعلام کرد که که تنها یک سند یا اعلامیه در جهت شناسایی منافع مشترک بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار